Adviestraject
voor duurzaam wonen in de Kempen

Jij onderzoekt de mogelijkheden om jouw woonhuis in de Kempen te verduurzamen. Daar komen veel aspecten bij kijken. Een adviseur kan je helpen om alle opties voor jou persoonlijk in kaart te brengen, afgestemd op jouw huidige woonsituatie en wensen.

Laat een duurzaam woonhuisplan opstellen

Je kan een stappenplan en overzicht laten opstellen door een adviseur met alle mogelijkheden tot verduurzaming voor jouw woonhuis. Dit adviestraject bestaat uit verschillende fasen.

l

Aanvraag adviestraject

Nadat je hebt besloten om advies in te winnen om jouw woonhuis te verduurzamen, kan je online een afspraak maken met de adviseur. Na de aanvraag krijg je een vragenlijst toegestuurd waarin je jouw huidige woonhuissituatie in kaart brengt. Dit zal dienen als basis voor het persoonlijke gesprek.

Persoonlijk gesprek

Tijdens het gesprek inventariseert de adviseur de details van jouw woonsituatie, naar aanleiding van de vragenlijst, en jouw wensen met betrekking tot verduurzaming. Tevens bespreekt hij met je het budget en mogelijkheden voor subsidie. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur.

Woonhuisplan

Na het persoonlijke gesprek, stelt de adviseur jouw duurzaam woonhuisplan op. Deze ontvang je binnen 7 werkdagen. Dit plan is toegespitst op de 4 hoofdpijlers binnen verduurzaming: Isolatie, Installatie, Ventilatie en Energie. Per pijler wordt toegelicht in welke status jouw woonhuis op dat moment verkeert en worden mogelijkheden aangedragen om deze te verbeteren, inclusief kostenindicatie. Adviezen gebeuren op basis van jouw woonwensen en budget. Eventuele mogelijkheden voor subsidies worden toegelicht. Uiteindelijk heb je een helder overzicht met stappenplan om jouw woonhuis te verduurzamen.

Kosten

Je kan nu een duurzaam woonhuisplan laten opstellen voor een introductietarief van 480,- inclusief btw. Dit bedrag is exclusief reiskosten en geldig voor woonhuizen met een woonoppervlakte tot 200 vierkante meter. Voor elke 100 vierkante meter extra geldt een meerprijs van 100,-.

Jouw adviseur voor een duurzaam woonhuis

Jakob de Groot is expert op het gebied van installatietechniek en verduurzaming van woonhuizen. Als BIM master ondersteunt hij zowel grootschalige als particuliere nieuwbouwprojecten in de Kempen op het gebied van installatietechniek. Met Verduurzaam je Woonhuis helpt hij particulieren uit de Kempen een weg te vinden naar een duurzame woning.

Maak een afspraakDe Groot Advisering